Solgt
Sct Hans Vej 2B, 6710 Esbjerg V
Rækkehus

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

I de bedste materialer, og med en beliggenhed i det populære Fovrfelt, får du her en særdeles attraktiv rækkehus. Tilhørende rækkehuset får man en nem og overkommelig have, hvor alting er udlagt i fliser. Det betyder at der er minimal vedligehold, så tiden kan bruges på at nyde tilværelsen. Dertil er der et isoleret redskabsrum og en dejlig terrasse.

Indretningen er uden spildplads, og byder på en kombineret entré og bryggers. Her er de bedste arbejdsbetingelser, hvor tøjvasken nemt kan klares. Entréen er samtidigt bindeled til hhv. badeværelset og soveværelset. 

Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er bruseniche og masser af gulvplads.

I naturlig harmoni hertil, finder man villaens soveværelse. Soveværelset har faste skabe, med masser af plads til tøj mv.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Her er et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, der sikrer et dejligt gennemgående lys til rummet. Køkkenet er opført i kvalitetsmaterialer, og gør madlavningen til en leg. 

Stuen er møbleringsvenlig. Herfra er der direkte udgang til den skønne terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. I forlængelse af stuen, er der yderligere et godt værelse/kontor.

Rækkehuset har naturligvis gulvvarme overalt samt træ/alu vinduer. ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Sct Hans Vej 2B, 6710 Esbjerg V