Sædding Strandvej 182, 6710 Esbjerg V
Villa

Naturskønt og bynært – når drømme bliver til virkelighed!

Nationalparken vadehavet er noget helt unikt og vandsiden på Sædding Strandvej er uden tvivl én af Esbjergs bedste beliggenheder. Foran sig har man verdensarv og stranden, her kan man følge med i de skiftende årstider og havets liv, dertil indsejlingen til Esbjerg. Udover fantastisk udsigt udenfor døren, så er man også i kort afstand til Esbjerg Midtby, som gør beliggenheden til noget helt specielt.
 
I 2001 byggede sælger dette hus til sig selv, lige præcis som hun gerne ville have det. En drøm som gik i opfyldelse og det ultimative fristed, hvor der siden hen har været fyldt med gode stunder. Udsigten er betagende og kan ikke beskrives, men skal opleves. Når man sidder i alrummet ved spisebordet har man ikke lyst til, at forlade stedet igen og vi glæder os til at dele denne oplevelse med jer, for det skal opleves – vi håber jeres drøm bliver til virkelighed på Sædding Strandvej 182.
 
Huset blev bygget i 2001 og har haft samme ejer siden, dengang var man på forkant og tænkte gode materialer ind, som kunne holde til vestkystens vilde vejr.
 
Haven er gennemtænkt, ligesom huset og her er meningen at man har bygget haven op på en måde så, når det hele springer ud og man sidder på terrassen og afslutter dagen med solnedgangen i horisonten, så er man helt ugeneret. Skønt ikke?
 

Huset kort fortalt

  • 150m2 i ét plan, men med forskudte planer, som gør huset spændende at komme rundt i!
  • 2 soveværelser, hvoraf det ene med stort walk-in
  • 1 badeværelse
  • Åbent køkken/alrum med den bedste udsigt samt lysindfald fra de store vinduespartier. I direkte forlængelse ekstra dagligstue, men rummet er oprindeligt opført som atelier til sælger, derfor man har en håndvask i rummet, men mulighederne er mange.
  • Nedsænket opholdstue
  • Stort bryggers & entré, hvor der er god plads til overtøj og sko 
  • 35m2 garage

Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

6.995.000 kr.
Sædding Strandvej 182, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris6.995.000 kr.
Udbetaling350.000 kr.
Ejerudgift pr. måned4.310 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift42.933 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift33.565 kr.