Solgt
Sadderupvej 17, 6705 Esbjerg Ø
Villa

LIGNENDE SØGES!

På Sadderupvej vil man finde denne landbrugsejendom på lidt over 3 hektar. Fra ejendommen her, kan man på under 10 min. være i Esbjerg.

Landejendommen byder fantastiske omgivelser. Her er får man naturen helt ind til kroppen, og omgivelserne er eminente hvis man drømmer om fred og ro. Tilhørende villaen er der gode udhusbygninger, hvor alle muligheder står åbne. Er drømmen liberalt erhverv, er dette en mulighed – samtidig er der i dag 1 hesteboks, der gør det muligt at have dyrehold på ejendommen. Ligeledes er staldbygningen særdeles velegnet til bilmekanik, med god loftshøjde.

Hele villaen er løbende moderniseret. Dertil skal det nævnes at samtlige vinduer løbende er skiftet. Taget er skiftet i 2009 – med andre ord en indflytningsklar villa til den kræsne køber. Villaen opvarmes med et pillefyr.

Bryggerset fremtræder i lyse materialer og med god plads, til at udføre dagligdagens lavpraktiske gøremål. Dertil et godt og rummeligt badeværelse, fremtrædende i lyse og tidløse materialer. Det er også fra entréen at man finder hjemmets soveværelse, som er af regulær størrelse. 

Køkken/alrum blev i 2002 skiftet, så det i dag er med gulvvarme og fremtræder i lyse materialer.

Fra køkkenet vil man finde spisestuen, som indbyder til mange hyggelige stunder med familien. Spisestuen har et godt lysindfald via de de mange vinduer.

Derudover byder stueetagen også på et børneværelse, som giver en super plandeling med voksen- og børneafdeling. Værelset kan også inddrages til et endnu større køkken/alrum – derved kan spisestuen omdannes til opholdsstue, hvis behovet for dette skulle forefindes.

På 1. salen har stor repos/stue/aktivitetsrum – ideelt til børn og barnlige sjæle. På den måde kan forældrene opholde sig i stueplanen, og børnene på 1. salen. Ydermere byder 1. etagen også på rummelige børneværelser.

Tilhørende ejendommen er der desuden stor gildesal – ideelt til store familiesammenkomster eller som et kreativt "hjørne" i hjemmet. Samtidig er det gl. hønsehus omdannet til et lækkert orangeri, hvorfra solen og naturen kan nydes i fulde drag.

En særdeles indbydende landejendom, som er beliggende i et fantastisk område, uden gener fra omverdenen. ejendrøm er klar til at fremvise – er i?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Sadderupvej 17, 6705 Esbjerg Ø