Solgt
Sadderupvej 17, 6705 Esbjerg Ø
Fritidslandbrug

UNDER HANDEL – SOLGT PÅ 4 MÅNEDER

Drømmer du om et hjem, hvor der er fuldstændig ro og grønne omgivelser, så er Sadderupvej 17 måske det helt rigtige hjem for dig! Ejendommen byder på lidt over 3 hektar, som er bestående af smuk natur, men også anvendeligt til mindre dyrehold. 

Tilhørende ejendommen har du nogle helt fantastiske udhusbygninger. Blandt andet en skøn gildesal, hvor hele familien, samt venner kan samles. I forlængelse heraf har du værksted og staldbygning, hvor der er højt til loftet. 

Villaen er løbende moderniseret. Taget er skiftet i 2009. 

Det første du bemærker når du træder ind i stuehuset er den rummelig og lyse entre. Her er der god plads til overtøj og fodtøj. Ydermere byder stueetagen på 2 gode og rummelig værelser. Et lyst badeværelse, samt et lyst køkken og spisestue.  

På 1. salen finder du yderligere 3 gode og rummelige værelser, samt husets opholdsstue. Her har du en lille altan med udsigt til grønne omgivelser. 

Udearealerne er nærmest parklignende og idyllen er på sit højeste. Her finder du et orangeri, hvor de mange sommeraftener kan nydes med familie og venner. 

Dertil skal det nævnes at ejendommen ligger ganske ugeneret fra både naboer og støj. Du har ca. 200 meter grusvej ned til ejendommen, der gør at du være absolut helt for dig selv! 

Lyder dette skønne hjem som noget for dig? Så er ejendrøm klar til en fremvisning! 

Ejendommen er solgt
Sadderupvej 17, 6705 Esbjerg Ø