Solgt
Rylevænget 12, Nr Bork, 6893 Hemmet
Sommerhus

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 3 UGER

Leder du også efter et fristed, hvor dig og resten af familien kan tage hen og nyde den danske sommer? Så er Rylevænget 12 i Bork helt sikkert et besøg værd! Her har du de bedste faciliteter til alle aldre. Denne skønne natur kan nydes i fulde drag. For de små er der et godt legeland kun få minutter væk. Ligeledes er fjorden og hele havnemiljøet ikke mere end 500 meter fra huset. 

Her får du ligeledes et sommerhus som byder på den HELT RIGTIGE sommerhusstemning. Her er i alt 3 værelser, som giver 6 sovepladser alt i alt. Badeværelset er lyst og velfungerende.

"Hjertet" er uden tvivl det store og indbydende køkken/alrum og stue. Her er der rig mulighed for at tilbringe en masse hyggelige stunder med familie og venner. Fra stuen er der udgang til en skøn syd/vestvendt terrasse, hvor der både er mulighed for at nyde solskinstimerne, men også at kunne trække sig ind i skyggen under overdækningen. 

Stisystemerne i området er helt fantastiske både voksne men ligeledes også for børn. Det er nemt og sikkert at komme frem og tilbage fra de mange faciliteter som Bork Havn byder på! 

ejendrøm er klar til at byde dig indenfor! Så book en fremvisning allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Rylevænget 12, Nr Bork, 6893 Hemmet