Roustvej 201, Roust, 6818 Årre
Villa

PLADS TIL HESTE, VÆRKSTED OG FAMILIEN

I smørhullet mellem Esbjerg og Varde, finder man dette skønne landsted. Her er plads til den store familie, der har brug for plads. Samtidig er der masser af muligheder for heste-pigen og gør-det-selv-manden. Villaen har en unik beliggenhed med 4,5 ha. jord i baghaven. Villaen har dertil et meget harmonisk ydre, hvor de 3 længer danner rammerne om et herskabeligt hjem.

Villaen har en rummelig entré, hvortil der er et lyst og godt badeværelse m. bruseniche. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum m. viktualierum, som fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er det gennemgående lysindfald med til at skabe luft og rummelighed. Bag de franske døre, finder man en hyggelig opholdsstue.

Fra villaens hall har man et godt værelse, samt opgang til 1. salen. Her er der ligeledes opgang fra stuen, hvilket gør det muligt at adskille hjemmet i en børne- og forældreafdeling. På 1. salen er der i alt 4 gode værelser, badeværelse og stue.

I villaens staldbygning er der klargjort til at udvide beboelsen. Derudover er der gildesal, 7 hestebokse, vandspiltov med varmt vand, ridebane og værksted. Med andre ord har du de bedste rammer, når hobbyen skal realiseres.

Bag gården er der et stort hede område med gode muligheder for den perfekte gåtur.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.998.000 kr.
Roustvej 201, Roust, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.489 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.721 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.815 kr.