Roustvej 152, Roust, 6818 Årre
Villa

FORÆLDRE- OG BØRNEAFDELING I ROUST

Denne ejendom med sin unikke beliggenhed i Roust byder på dejlige store naturområder, hvor der er mange gode ruter og stier til fri  benyttelse. Byen er kendt for sin populære og attraktive fiskesø, hvor mange timer kan nydes i ro og mag.

Med kun 13 min. til Bilka i Esbjerg og 7 min. til byskiltet i Varde er det nemt at komme til områdets største byer. Der er således også busforbindelser til og fra byen.

Tilliggende dette velholdte hjem, finder man en stor fuldisoleret dobbelt garage på 56 m2 med el-porte, hvor der er plads til 2 biler. Der er rig mulighed for at varme den op, og benytte den til bl.a. hobby projekter og familiesammenkomster. Tilhørende garagen er der et fint tørrerum, hvor der er plads til tørretumbler.

Fra villaens entré er der er en dejlig indgang til bryggerset. Derudover vil du fra entréen indtage "hjertet", hvor der er et dejligt køkken/alrum med plads til, at hele familien kan samles. Der er såvel et stort vinduesparti i rummet, som sikrer dig et fantastisk lysindfald med udsigt ud til den sydvestvendte terrasse og den overkommelige have.

Haven indebærer både en forhave og en ugeneret baghave med udkig til marker. 

Stuen byder på en masse plads med flere indretningsmuligheder og store vinduespartier.

Der er i den ene ende af huset 2 børneværelser og 1 soveværelse med et tilhørende badeværelse. I den anden ende er der at finde et kontor eller værelse med eget toilet – Her er der mulighed for at etablere børne- og forældreafdeling.

Både toilettet og badeværelset er beklædt i retro, som er den stil man kender fra 80’erne.

Fællesnævneren for køkken og toiletterne er, at der er gulvarme, som er yderst attraktivt i de kolde vintermåneder.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.198.000 kr.
Roustvej 152, Roust, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.823 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.696 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.635 kr.