Solgt
Roustvej 148, Roust, 6818 Årre
Villa

SOLGT PÅ 50 DAGE!

Med kun 13 min. til Bilka i Esbjerg og 7 min. til byskiltet i Varde, har dette hjem en unik beliggenhed mellem områdets største byer. Det betyder med andre ord, at du er i kort afstand til mange af faciliteterne som byerne kan tilbyde, såsom: Shopping, biograf, koncerter mv.

Tilhørende dette velrenoverede hjem, finder man en stor garage på 54 m2. – her er der rig mulighed for billift, hvis hobbyen om at skrue i bilen skal realiseres. Ydermere er der en skøn terrasse og have, hvorfra man har den smukkeste udsigt over åbne marker.

Fra garagen er det muligt at indtage hjemmet tørskoet. Her vil man allerede ved første færd opleve den høje standard, som dette hjem rummer. Det rummelige bryggers, gør det muligt for den pladskrævende familie, at klare mange af hverdagens gøremål, såsom tøjvask.

Herfra finder man et stort og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dertil er der et godt værelse/kontor, som er perfekt til teenageren.

"Hjertet" er uden tvivl det lækre køkken/alrum fra 2020. Her er der ingen kompromiser, hvor troltektlofterne giver en god akustik. Her er man i åben forbindelse til stuen, som derved sikrer et fantastisk lysindfald til det skønne hjem. Et fantastisk rum, hvor hele familien kan samles i den hektiske hverdag.

Fra villaens entré er det muligt at indtage 1. salen. Her er der ligeledes en ekstrem høj renoveringsgrad, hvor der bl.a. er loft til kip og synlige spær. De gode detaljer sætter et flot punktum, på en gennemgribende renovering. 1. salen byder på 2 store værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet.

Tilhørende villaen er der varmepaneler, som sikrer en lav udgift til brugsvandet. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os derfor allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Roustvej 148, Roust, 6818 Årre