Solgt
Rosenvængets Alle 99, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 16 DAGE!

Beliggenheden:

Super beliggenhed med kort afstand til alle byens faciliteter, men stadig privat og ugenert. Her får man en god og central beliggenhed i Esbjerg og i nærheden af lejligheden er der gode handlemuligheder samt offentlig transport som gør hverdagen nem. Har du bil? Ja så er der også en parkering samt gæsteparkering med til lejligheden.

Indbydende lejlighed med to store altaner:

Man får her en god 2-værelses lejlighed med altan til begge sider, som skaber et godt ude/inde miljø i lejligheden. Her er der rig mulighed for at indrettet altanerne med diverse møbler og grill til hyggelige aftenerne. Sælger har i sin ejertid været flere ting efter og lejligheden fremstår i pæn og velholdt stand,

Værd at nævne:

– Da sælger overtog lejligheden, betalte han lånet til ejerforeningen ud, som var gået til nyere tag og vinduer. Lejligheden har derfor lave ejerudgifter og på nuværende tidspunkt ingen lån til ejerforeningen.

– Sælger har siden overtagelse været flere ting efter, her bl.a. Nye lofter og gulve flere steder i boligen, nyt væghængt toilet, nye stikkontakter, ny bordplade med ny vask i køkken, nyere komfur & emhætte og meget mere..

Lejlighedens indretning byder på entre, fint badeværelse med egen vask, pæn og velholdt køkken som sælger har shinet op, herfra adgang til soveværelse og til sidst lejlighedens hjerterum, som er den store stue med masser af lys og udgang til den ene altan som vender helt rigtigt i forhold til eftermiddag og aftensol.

Ejerforening:

Man bliver del af en god og veldrevet ejerforening, som er professionelstyret.  Ejendommen har bl.a. nyere tag og vinduer. Dertil har man netop fået lavet en vedligeholdelsesplan, som giver fremtidig ejer et godt overblik. 

Ring til ejendrøm for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Rosenvængets Alle 99, 2 th, 6700 Esbjerg