NYHED
Rosenparken 63, 6740 Bramming
Villa

FANTASTISK FAMILIEVILLA

Drømmer du om de perfekte rammer for dig og familien? Så er dette helt sikkert et hjem for dig! Rosenparken er kendt for sine grønne områder, legeplads og gode stisystemer. Her kan børnene frit færdes til/fra skolen. Villaen er opført i 2001, og fremtræder i utrolig god stand. Her får du et indflytningsklart hjem, hvor tilværelsen kan nydes i stedet for at renovere.

Haven er nem og overkommelig, dertil er der en skøn terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Ydermere er der en smuk udsigt over de åbne marker, der gør denne beliggenhed helt unik. Tilhørende er der carport med redskabsrum. Hele villaen har gulvvarme, der sikrer en god temperatur overalt.

Indretningen er uden spildsplads, og har de perfekte rammer for den pladskrævende familie. Den kombinerede entré og bryggers byder på god plads til de praktiske gøremål, såsom tøjvask.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her kan hele familien samles om madlavningen og lektierne. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Dertil sikrer de store vinduer at der er både udgang og lysindfald, til det fantastiske rum.

Bag de franske døre, er villaens opholdsstue. Stuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder.  Her er ligeledes et skønt lysindfald fra karnappen.

Børneafdelingen består af 2 rummelige værelser, kun adskilt af et lyst badeværelse m. bruseniche. Yderligere er der et godt værelse/kontor fra alrummet.

Forældreafdelingen består af et rummeligt soveværelse med smuk udsigt. Her er faste skabe og eget badeværelse. Badeværelset er i samme røde tråd, som resten af villaen.

Dette er absolut et hjem for dig, der drømmer om en nem og overkommelig villa med plads til børn i alle aldre. ejendrøm er klar til at fremvise, er du? 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.098.000 kr.
Rosenparken 63, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.098.000 kr.
Udbetaling 105.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.896 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.024 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.942 kr.