Solgt
Rolighedsvej 8, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 4,5 MÅNED!

Nu får du muligheden for at blive husejer, i én af de populære bungalow-villaer i hjertet af Bramming. Dette hjem byder på et utal af detaljer, og er perfekt for parret der ønsker sig et unikt hjem, som ingen anden. Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. tag og vinduer er løbende udskiftet. Tilhørende villaen er der en nem og hyggelig have, som indbyder til mange hyggelige stunder.

Villaen er fordelt på 3. etager, som alle byder på sine egne særpræg. Entréen er bindeleddet til hhv. stueplan, kælder og 1. sal.

Stueplanen byder på et åbent og lækkert køkken/alrum. Herfra har man direkte udgang til den fantastiske terrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes hele dagen. Bag de franske døre, finder man en møbleringsvenlig opholdsstue, som indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. Til slut er der et gæste-W.C.

1. salen er den ideelle børneafdeling. Her er i alt 4 gode værelser med eget badeværelse. Fra 2 af værelserne er der udgang til en lækker altan, hvor udsigten for alvor bidrager til hjemmet. Med andre ord er denne afdeling perfekt, for familien med brug for plads til børn i alle aldre.

Kælderen er ligeledes et kapitel for sig. Her finder man 3 disponible rum, som bruges til hhv. kontor, vaskerum og depot. Dertil er der et stort badeværelse med spabad og bruseniche. En kælder med plads til hobbyer, aktivitetsrum, forældreafdeling mv. – kun fantasien sætter grænsen.

ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Rolighedsvej 8, 6740 Bramming