Solgt
Rolfsgade 127, 2 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 7 DAGE!

Lækker lejlighed med masser af charme og højt til loftet

Er du/I på kig efter en lækker lejlighed centralt i Esbjerg, som byder på masser af charme, god indretning og højt til loftet?  Så skal I uden tvivl forbi denne lejlighed. Lejligheden er netop blevet nymalet og har fået slebet gulvene, dertil er væggene spartlet, pudset og der er sat filt op. Ejendommen, som er fra 1940 fremstår pæn og velholdt i rød tråd med den oprindelige charme fra opførelsen. Dertil har lejligheden løbende fået skiftet vinduer. 

Lejligheden byder på: 

– 2 gode værelser

– 1 stor stue med godt lysindfald og stuk 

– fin størrelse badeværelse med separat bruseniche og vindue, som giver fint lys ( her kan man sætte eget præg) 

– Fint køkken holdt i tidsløse materialer, men også her kan man sætte sit helt eget præg 

– Lækker altan med hyggeligt kig til grønne arealer 

Dertil har lejligheden et super fint disponibelt loftrum, hvor mulighederne er mange, det er uden tvivl noget udover det sædvanlige, oplagt som evt. hjemmekontor. Ejerforeningen er veldrevet og man bliver en del af en forening hvor der er styr på tingene og hvor alle hjælper til, så ejendommen altid fremstår pæn og velholdt. Vask foregår i kælderen, hvor hver lejlighed har egne maskiner. Dertil kælderum med fin opbevaring i forlængelse. Hyggelig beliggenhed på rolig vej 

Lejligheden er beliggende centralt i Esbjerg med kort afstand til skov, idrætsanlæg, butikker, offentlig transport, fitness, restauranter m.m.  Rolfsgade er kendt for at have en masse smukke og ældre bygninger, her mange murermestervillaer, som pryder gaden. Et kvarter, som oser af charme. 

Vi glæder os til, at tage jer med forbi! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Rolfsgade 127, 2 tv, 6700 Esbjerg