NYHED
Rørkjærsgade 16, 1 113, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

FLOT 3. VÆR MED SKØNT OVERDÆKKET ALTAN

3. vær lejlighed med skøn overdækket altan og stort alrum!

Engang imellem kan man være heldig, at finde en lejlighed som bare lige kan det ekstra og det må man bestemt sige om denne lejlighed på Rørkjærsgade. En lejlighed hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt, her kan man glæde sig til en indbydende lejlighed, som fik en stor overhaling af sælger i 2014 og derved fremstår flot, nutid og lige klar til indflytning.  Én af de ting, som gør denne lejlighed ekstra speciel er det ekstra værelse man har fået lavet, dertil har man også overdækket altan, som sjældent er set og gør at man kan bruge altanen året rundt. 

I kan glæde jer til at få:

  • Fin entré med plads til overtøj og sko
  • Fordelingsgang, hvor man har fået etableret både vaskmaskine og tørretumbler i det indbyggede skab 
  • Flot badeværelse renoveret i 2014, her holdt i pæne og tidsløse farver/materialer. Der er vinduer, som giver et godt naturligt lysindfald og mulighed for naturlig udluftning. 
  • 2 værelser, hvor af det ene er med walk-in
  • Stor og indretningsvenlig stue, et fantastisk opholdsrum, hvor man har stort åbent køkken. Her har man udsigt til hele rummet og gæster kan være med i samtalen imens maden laves. Køkkenet er renoveret i 2014 og holdt i samme gode stil, som resten af lejligheden. 
  • STOR og overdækket altan, god året rundt, har man et ønske om at fjerne overdækningen er dette også muligt, dog kan man ikke fået det overdækket igen efterfølgende. 

Udover en lækker lejlighed, så kan man også glæde sig til en god og central beliggenhed. Rørkjærsgade er den perfekte kombination af ro og stilhed, men alligevel i kort gåafstand til midtbyen, BROEN, banegården og meget mere..

Ejerforening:

Udover at få en skøn lejlighed, så kan I også glæde jer til, at blive del af en god og velfungerende ejerforening med mange lejligheder. Her er der styr på tingene og man har bl.a. lige fået separatkloakeret, som er betalt af sælger. Dertil har sælger også fået skiftet det store vinduesparti ud til altanen

Måske din næste ejendrøm? Vi glæder os til, at tage dig med indenfor. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.575.000 kr.
Rørkjærsgade 16, 1 113, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.575.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.012 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.300 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.922 kr.