Nyhed
Rønnesvinget 4, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

KVALITETSVILLA MED EN KANON UDSIGT UD OVERMARKERNE

Hunderup er et fredeligt lokalsamfund, med en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er børnehave, dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor især Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads.

Villaen er beliggende på en lukket lomme, her kan børnene trygt og godt lege på vejen. Tilhørende villaen har sælger sammen med naboen købt grunden ud mod markerne, så man for 505 m2 ekstra grund. Dette gør at man får en helt fantastisk udsigt og i haven kan man nyde solen hele dagen. 

Her får man en rigtig kvalitetsvilla som er tegnet af Ridersholm og fuldmuret. Sælger har installeret solceller på villaen, så man har et minimum forbrug at både varme og strøm. 

Indretningen er uden spildplads, og byder på et stort og lækkert bryggers. Her er alle forudsætningerne, når de praktiske gøremål skal klares. Herfra finder man også børneafdelingen, som består af et lyst badeværelse m. gulvvarme, samt 2 rummelige børneværelser.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvorfra der er direkte udgang til terrasse. Her er plads til hele familien, og køkkenet byder på masser af bord- og skabsplads. I åben forbindelse med alrummet er den hyggelige stue med brændeovn og luft til luft. Stuen har sælger udvidet i 1997 og er møbleringsvenlig og indbydende. Her kan selv den store familie samles, når højtider mv. skal nydes.

Herfra er der ydermere en god entré med tilhørende værelse. 

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med faste skabe. Herfra har man et dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, som fremtræder i lyse og tidløse materialer. En skøn afdeling, hvor forældrene kan finde ro, når den travle hverdag indtræffer.

Tilhørende villaen er en fin carport med et godt redskabsrum/værksted. Haven er nem og overkommelig, så tiden kan nydes på hinanden i stedet for havearbejdet.

ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.748.000 kr.
Rønnesvinget 4, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.748.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.871 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.679 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.779 kr.