Solgt
Rønnealle 3, 6818 Årre
Villa

SOLGT PÅ 17 DAGE – LIGNENDE SØGES!!

I dejlige fredelige Årre ligger denne skønne perle nede af en lukket vej, hvilket vil sige at trafikken er minimal. Derudover er du tæt på naturrige omgivelser, så er du hundeejer eller andet er det ideelt at gå ture langs marker og træer. 

Hele villaen her fået en større renovering omkring 2010 med nyere tag alle vinduer er skiftet, moderne badeværelse med gulvvarme nyere køkken og meget mere. Hvilket vil sige at du i dag får et indflytningsklart hjem hvor du ikke skal røre en finger!

Allerede ved første indtræden, bliver man mødt af en overskuelig entré. Her er god plads til fodtøj og overtøj. Hertil kan man indtage det rummelige bryggers. I en naturlig harmoni hertil finder man et stort rummeligt køkken/alrum med stue og spisestue kombineret i et, så hele familien kan være samlet om dagligdagens gøre mål.

Det flotte lyse køkken har alle betingelserne når det gælder madlavningen, her er masser af skabsplads. Herfra er en naturlig åben forbindelse ind til den store rummelige stue – perfekt hvis familien er samlet og skal holde familiefest med plads til alle gæsterne.

Bevæger man sig længere ind i villaen kommer man til værelsesafdelingen samt det moderne badeværelse, her er virkelig tænkt over detaljerne. Derudover er villaens 2 store værelser på hver side af badeværelset. Her er i soveværelset indbygget skabe og ellers god plads rundt om sengen. Det andet værelse er nyttigt som børneværelse. 

Haven ligger helt perfekt i forhold til, at I får nytte af solen stort set hele dagen. Her kan I nyde såvel morgenerne og aftenerne på terrassen, hvortil der er adgang fra såvel stue som køkkenalrum. Her er i det hele taget rigtig rart at være, og god plads til boldspil.

En ejendom som helt sikkert skal opleves, Vi glæder os til at tage jer med indenfor og vise jer herlighederne. Vi ses. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Rønnealle 3, 6818 Årre