NY PRIS
Rølkjær 29, 6600 Vejen
Villa

UNIK HERSKABSVILLA I SKØNT VILLAKVARTER!

I fredfyldte Askov finder man dette fantastiske hjem. Her har ingen kompromiser været under opførelsen – det betyder at man her får en villa ud over det sædvanlige. Askov er et hyggeligt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er i højsædet. Samtidig har man Vejens mange faciliteter inden for rækkevidde.

Ud over en fantastisk velanlagt have, fyldt med hyggekroge, finder man også en villa med detaljer der vil behage den kvalitetsbevidste køber. Villaen har solceller, der reducerer elregningen. Derudover er hele villaen fuldmuret og med gulvvarme.

Tilhørende villaen er der dobbelt garage – den ene port er i dag afblændet, og bruges som en beboelsesafdeling. Dette er dog fortsat registreret som garage, hvorfor en reetablering er let klaret. I denne afdeling er der 2 store disponible rum med eget W.C. – perfekt for teenageren.

Villaens entré er bindeleddet i børneafdelingen. Her er i alt 3 store værelser, hvoraf 2 har hems. Her er masser af plads til ungernes leg. I forbindelse hertil er der et rummeligt bryggers med god skabs- og bordplads. Ydermere et nydeligt badeværelse med bruseniche. Badeværelset er opført i tidløse materialer, der går i rød tråd med resten af hjemmet.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er loft til kip samt ovenlysvinduer, som sikrer et imponerende lysindfald. Her er alle betingelserne i orden, når madlavningen skal klares. Der er samtidig god plads til børnenes lektier, så hele familien kan være samlet i en hektisk hverdag. I åben forbindelse hertil er der et skønt alrum, som er udbygget i en fantastisk "karnap". Alrummet har udsyn og udsigt til haven, så naturen drages ind i villaen.

Bag de franske døre, er villaens opholdsstue. Her er gode indretningsmuligheder, samt god plads til fredagens aftenhygge. Ydermere er der fra alrummet et godt værelse/kontor, samt forældreafdeling. Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med walk-in-closet og badeværelse. En fantastisk afdeling for forældrene, der ønsker adskillelse i familielivet.

Denne unikke villa kræver et besøg! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

3.298.000 kr.
Rølkjær 29, 6600 Vejen


Yderligere detaljer
Pris 3.298.000 kr.
Udbetaling 165.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.536 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.587 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.899 kr.