Ribevej 7, 6740 Bramming
Villa

RUMMELIG VILLA M. STORT VÆRKSTED

Drømmer du om et hjem udover det sædvanlige, hvor der også er mulighed for erhverv? Så er Ribevej 7 måske noget for dig! Fra hjemmet er du tæt på Brammings mange faciliteter, så ungerne trygt og sikkert kan cykle til og fra skole, fritidscenter mm. Derudover har du fra adressen nem og hurtig tilgang til Ribe og Esbjerg. 

Villaen er opført i 1917 og fremstår yderst spændende og med et utal af muligheder. 

I stueetagen har du en rummelig opholdsstue, hvor der er direkte adgang til spisestuen. 2 hyggelige rum, hvor samværet med familie og venner kan nydes i fulde drag. Dertil har du fra køkkenet adgang til henholdsvis bryggers og et kontor. Sidst med ikke mindst finder du et badeværelse, samt et gæste W.C. 

1. salen har villaens værelser, samt endnu et badeværelse. 1. salen er opført med lette vægge, så rumfordelingen kan tilpasses lige netop dine krav. 

Fra stueetagen har du via bryggerset/bagindgangen adgang til 190 kvm. værksted/garage. Et fantastisk sted til dig som enten ønsker at drive erhverv hjemmefra eller give din hobby et nøk opad. I værkstedet er der port, så bilen kan komme ind og stå trygt og tørt i de kolde vintermåneder. Når jo, værkstedet er også opvarmet.

Så er du klar på et projekt og drømmer om at bo i en smuk villa, hvor mulighederne er uendelige og højt til loftet? Så er det helt sikkert Ribevej 7 du skal se! Vi ses!  


Vil du vide mere om ejendommen?

1.698.000 kr.
Ribevej 7, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.760 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.503 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.626 kr.