Ribevej 7, 6740 Bramming
Villa

KLASSISK VILLA, DER KAN DET HELE

På Ribevej 7 – et stenkast fra Brammings bymidte – ligger denne hvide villa med de fineste klassiske detaljer og masser af albuerum indenfor, i haven og i tilbygningen, hvor det er tilladt at drive erhverv.

I øjeblikket er villaen indrettet med lyse stuer, køkken, badeværelse, bryggers og havestue i stueetagen og værelser, stort soveværelse og badeværelse på første sal. Men rumdeling og indretning er nem at ændre på, og mangeårig rådgivende arkitekt ved boligmagasinet Bo Bedre, Lone Barslund (MAA), har allerede udarbejdet det fineste indretningsforslag, som køberen får med i handelen eller en smagsprøve af på fremvisningen.

Huset ligger på en gennemgående grund mellem Ribevej og en meget stille bid af Østergade. Herfra er der i øjeblikket indkørsel til grunden og tilbygningen på 190 kvm, som kan bruges til garage eller et hav af andre formål. Der kan også laves indkørsel fra Ribevej, hvis det passer bedre.

Tilbygningen er opvarmet og har oceaner af plads, flere rum, toilet og flere indgange, så den også kan lejes ud – helt eller delvist – uden gene for husets ejere, hvis de ikke selv har brug for pladsen.

Grunden er på hele 1.422 kvm og den, der vil have mindre have at holde, kan fx udstykke en grund. Som det er nu, er der brombærhegn, jordbær, rabarber og frugttræer til glæde for voksne og børn. Og det hører da med til den gode historie at børnene selv kan komme sikkert i skole og at de helt små kan lege trygt i haven beskyttet af stakitter mod vejen.

Vi vil foreslå at du snupper den første smagsprøve på huset ved at klikke dig gennem de mange smukke og inspirerende billeder.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.598.000 kr.
Ribevej 7, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.814 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.412 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.013 kr.