Solgt
Ribevej 36C, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3 MÅNEDER!

Er du én af de kræsne købere, der drømmer om en helt unik villa hvor alt fremtræder i de bedste kvalitetsmaterialer? Så er Ribevej 36C helt klart et besøg værd. På den ugenerede grund beliggende for enden af lukket lomme, finder man denne store familievilla med masser af plads til den store familie. 

Villaen er opført med gulvvarme overalt, fuldmurede vægge, glaseret tegl. Dertil blev der i 2015 bygget stor 4-portet garage, mens samtlige vinduer blev udskiftet til træ/alu vinduer. Med andre ord er der tale om en indflytningsklar villa hvor hver en detalje er velovervejet.

Garagen byder på værksted med egen port, samt yderligere 3 porte til de daglige køretøjer. Herfra kan man gå tørskoet til villaens entré. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er masser af lysindfald fra de store vinduespartier samt direkte udgang til den fantastiske have og terrasse. Alrummet har god plads, når familiefødselsdagen skal afholdes. Som en unik oplevelse er der eget vinrum i forbindelse med alrummet. 

I naturlig forbindelse til alrummet er der 2 store stuer, hvoraf den ene har stor fjernbetjent gaspejs. Her er samtidig mulighed for at indtage den overdækkede terrasse, hvorfra naturen og haven kan nydes til fulde. 

Det er også fra stuen at man finder voksenafdelingen. Voksenafdelingen består af et stort badeværelse m. spabad og bruseniche. Dertil er der masser af skabsplads, samt et lyst og indbydende soveværelse. En perfekt afdeling, hvor forældrene kan nyde tilværelsen uden børnenes leg og larm.

I børneafdelingen er der i alt 3 meget store børneværelser med eget badeværelse. Dertil et rummeligt bryggers med masser af plads til de praktiske gøremål. Værelserne er delvis inddraget i den oprindelige garage, hvorfor der er tale om værelser af en helt unik størrelse. Her kan teenageren slå sine folder, uden at inddrage resten af hjemmet.

En helt unik villa med alt hvad hjertet begærer. Dette er et hjem der er sjældent udbudt i Bramming – så kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Ribevej 36C, 6740 Bramming