Solgt
Ribevej 34, Egebæk, 6760 Ribe
Villa

LIGNENDE SØGES!

I Egebæk/Hviding finder man denne rummelige familievilla. Egebæk/Hviding har mange faciliteter såsom; fritidscenter, indkøb, smuk natur og skole. Samtidig er der kun 7 km. til Ribe, som byder på utallige spisesteder og shoppingmuligheder.

Villaen fremtræder med mange løbende moderniseringer. Dertil finder man en stor have med tilhørende isoleret redskabsrum. Skøn have, med mange muligheder.

Villaen har flere indgange, og samtlige af villaens rum og værelser er store og rummelige. Fra gæsteentréen træder man direkte ind i stor, lys og møbleringsvenlig opholdsstue. Stuen og køkkenet er villaens samlingspunkt og "hjerte". Her er masser af plads, der gør mange praktiske gøremål til en leg.

I forlængelse af køkkenet, finder man et lyst badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset er moderniseret i 2014 i tidløse materialer.

Det store bryggers er ligeledes med god plads. Her kan de "sure" arbejdsopgaver i dagligdagen klares i gode omgivelser.

I forbindelse med bryggerset er der 2 store børneværelser. Hele bryggerset og værelserne er tilbygget i 1997.

1. salen byder på 4 store børneværelser. Perfekt til den store børnefamilie. Repos’en kan desuden inddrages til fælles legerum mv. I forbindelse med ét af værelser, finder man et lyst W.C.

Alt i alt en fantastisk villa med et utal af muligheder. Få masser af plads, til en meget favorabel pris! ejendrøm står klar til at fremvise, er du klar? 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ribevej 34, Egebæk, 6760 Ribe