NY PRIS
Ribevej 10, 6740 Bramming
Villa

LÆKKERT KØKKEN/ALRUM FRA 2017

I hjertet af Bramming i gåafstand til byens mange faciliteter, finder man dette velrenoverede hjem. Her er mange gode moderniseringer, så man i dag får et moderne og tidløst hjem. Her er vinduerne skiftet i 2017, det samme er køkken og bad. Med andre ord, er det nu muligt at købe et indflytningsklart hjem, til en meget favorabel pris.

Villaen har en nem og overkommelig have. Herfra er det muligt at nyde aftensolen i fulde drag, mens børnene trygt kan lege på græsplænen. Tilhørende er der en god garage med redskabsrum.

Indretningen byder på en praktisk entré, som samtidig er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra 2017, som har både gulvvarme og tidløst inventar. Perfekt til den moderne familie, der ønsker at kunne samles i en travl hverdag.

Fra køkkenet har man desuden direkte udgang til den dejlige have og terrasse. Ydermere er der et godt værelse/kontor, som man kan indtage direkte fra køkkenet.

I åben og naturlig forbindelse til alrummet, er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue, med masser af plads til hele familien. Stuen er møbleringsvenlig, hvor de mange vinduer sikrer et skønt lysindfald.

Badeværelset er ligeledes top moderne, her er ligeledes gulvvarme. Her er masser af gulvplads, samt stor bruseniche.

1. salen byder på i alt 4 store værelser, samt stor repos/aktivitetsrum. En ideel afdeling for børn i alle aldre. Her kan ungerne frit lege, mens forældre uforstyrret kan nyde tilværelsen i stueplanen. 

Så drømmer du om et rummeligt hjem i hjertet af Bramming, med mulighed for at sætte sit eget præg. Så er Ribevej 10 helt klart et besøg værd! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – kontakt os allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.348.000 kr.
Ribevej 10, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.348.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.567 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.158 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.463 kr.