NYHED
Refshedevej 5, St Darum, 6740 Bramming
Villa

FLOT VILLA MED FANTASTISK KØKKEN/ALRUM

St. Darum er en fredelig by med et super godt lokalsamfund – alle hjælper hinanden. Her er der mulighed for skole, fritidsaktiviteter og indkøb. Byen er omkranset af smuk natur, hvilket kan være med til at skabe en naturlig ro.

Villaen er fantastisk for familien som ønsker gode trygge rammer. Her er plads til at børnene kan boltre sig i den flotte velholdte have. Det er muligt at nyde solen hele dagen, fra den skønne terrasse.

De senere år har villaen gennemgået mange store renoveringer. Her er der bl.a. lavet gulvvarme i det meste af stueplanen, mens alle vinduerne er udskiftet.

Ved første indtræden bliver man mødt af entréen. Entréen forbinder bryggerset til resten af villaen. Bryggerset er praktisk indrettet, med gode faciliteter til tøjvasken. Herfra kan man indtage den fantastiske udestue. I forlængelse af bryggerset er der et lyst badeværelse med bruseniche.

Videre fra entreen findes det skønne lyse og rummelige køkken/alrum. Her er de bedste forudsætninger, når madlavningen skal laves eller børnene arbejder med lektierne. Køkkenet er renoveret i 2016 i bedste materialer – her bliver selv den kræsne køber overrasket. Dertil villaens rummelig opholdsstue. Her kan hele familien samles til fødseldage og højtider i dette fantastiske rum med masser af muligheder.

Herfra går trappen til 1. salen. Her er et godt opholdsrum hvor der bl.a. er plads til kontor eller gæsteseng. På denne etage finder man 4 gode lyse værelser, perfekt til børnefamilien, som ønsker en naturlig adskillelse.

Tilhørende villaen er der carport, hvilket gør parkeringen til en leg.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.398.000 kr.
Refshedevej 5, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.485 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.363 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.639 kr.