Refshedevej 12, St Darum, 6740 Bramming
Villa

GIV ET BUD – FLOT OG PRISVENLIG VILLA I ST. DARUM

Er du på jagt efter en rummelig villa, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg? Så er Refshedevej 12 helt sikkert et besøg værd! Ejendommen her er beliggende i gåafstand til byens faciliteter og skønne områder. St. Darum er blandt andet en by der er kendt for sin gode børnehave/skole, her kan børnene gå til og med 6. klasse, hvorefter skolebussen vil transportere børnene til og fra skolen i Bramming. Fra byen er du i kort afstand til Bramming, Esbjerg og Ribe. 
Villaen er opført i 1927 og byder på flotte detaljer, højt til loftet og rum med en masse muligheder. Tilhørende villaen finder du en stor og rummelig garage på hele 150 kvm. med tilhørende værksted. Her har du de absolut bedste arbejdsbetingelser, hvis du er bidt af at skrue i biler eller motorcykler. 
Villaen står i dag i en typisk 60’er stil, men velholdt og et tag der er skiftet i 1999. Så om du vil lave en gennemgribende renovering eller blot modernisere lidt. Meget typisk for ejendommen er 1. salen fuldudnyttet med 4 værelser, hvor der er mulighed for at etablere et badeværelse. I stueetagen har du bryggers, et rummeligt værelse, køkken og en stor og lys opholdsstue, samt spisestue. Her skal mange gode stunder nydes i godt samvær. Ens for alle rum er at der er højt til loftet og god albuerum. Der er ingen tvivl om der er blevet kredset for huset igennem årene. 
Fra stuehuset kan du træde direkte ud i den store garage. 
Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvor grillen skal startes og timer nydes i solskinsvejret. 
Villaen her skal opleves og vi er klar til at byde dig indenfor!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

698.000 kr.
Refshedevej 12, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 698.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.406 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.148 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.268 kr.