NYHED
Puggårdsvej 57, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Villa

RENOVERET LANDSTED I GRØNNE OMGIVELSER

Nu er der godt nyt til dig der søger dit helt eget landsted, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig. På Puggårdsvej 57 er du i ét med dine omgivelser og får samtidig et dejligt hjem, som er renoveret fra top til tå. Fra denne skønne beliggenhed kan du på under 10 minutter vær i henholdsvis Bramming, Gørding eller Gredstedbro. 

Puggårdsvej 57 ligger fuldstændig ugeneret og her kommer roen 100% til sin ret. Allerede ved første øjekast, når du kører op af grusvejen, kan du se et hus der er gennemgribende renoveret, hvor både tag og vinduer er skiftet inden for de sidste 6 år. 

Bryggerset er yderst indbydende og giver dig, de bedste arbejdsbetingelser, når vasketøjet kalder. Her er der ligeledes utrolig god plads til henholdsvis fodtøj og overtøj. 

Fra bryggerset træder du ind i et utrolig flot Designa køkken fra 2019. Her har man haft respekt for husets stil og charme og holdt den røde tråd, med den landlige stil. I åben forbindelse med køkkenet har du spisestuen og opholdsstuen. Fra spisestuen er der direkte udgang til et skønt have/terrassemiljø.
Ydermere byder stueplanen på et soveværelse m. walk-in og et flot og moderne badeværelse. 

På 1. salen har du et stort repos og et stort værelse. Her er der mulighed for at etablere yderligere et værelse hvis dette findes nødvendigt og sidst men ikke mindst et badeværelse

Udebygningerne er helt geniale. Her bliver du budt på en god staldbygning med et hav af hestebokse og HOLD NU FAST din helt egen ridehal, så når jordstykket udvendigt er slidt op, kan du altså trække indedøres. Ligeledes byder ejendommen på et værksted med tilhørende garage! 

Gylletanken er i øjeblikket lejet ud, som i dag giver 17.000,- til ejer i årlig lejeindtægt. Lejeren står selv for vedligehold og syn af tanken. 

Vi kunne skrive flere sider om denne skønne ejendom, men vi syntes du skal opleve den! Giv ejendrøm et kald allerede i dag, så er vi klar til at byde dig indenfor!  


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

2.198.000 kr.
Puggårdsvej 57, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.090 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.417 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.454 kr.