Puggårdsvej 24, Puggård, 6690 Gørding
Fritidslandbrug

I ÉT MED DEN SMUKKESTE NATUR

Drømmer du om at vågne til fuglekvidder og rådyrenes skraben? Så er Puggårdsvej 24 noget for dig! Her er du i ét med den smukkeste natur, som omkranser dette fantastiske landsted. Villaen er i ekstrem god stand, med mange løbende renoveringer. Selv den kræsne køber stilles tilfreds, allerede ved første øjekast.

Tilhørende villaen er der en velanlagt og overkommelig have. Her er flere hyggekroge, hvor solen og tilværelsen kan nydes i fulde drag. Ydermere er den gamle staldbygning omdannet til flere gode anvendelsesformål. Stalden byder på dobbelt carport, gildesal med W.C. og stald med mulighed for mindre dyrehold. Så uanset om du har brug for plads til bilmekanikken, eller hestens vrinsken – så er muligheden her!

Villaen fremtræder med delvist udskiftede vinduer, efterisoleret samt en stor renovering i stueplan fra 2019. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som er renoveret med smarte polyurethan gulve og et lyst og lækkert køkken. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Samtidig sikrer de mange vinduespartier et skønt lysindfald. 

I åben forbindelse med køkkenet, er der en hyggelig opholdsstue med brændeovn. Stuen er møbleringsvenlig og indbydende – her kan udsigten over de åbne marker for alvor nydes. Der er desuden direkte udgang til den dejlige terrasse.

Fra entréen er der direkte opgang til 1. salen, samt et lyst og tidløst badeværelse m. gulvvarme. Her er bruseniche, så pladsen ikke føles trang. For at binde stuehus og stalden sammen, er der et stort bryggers med masser af gulv- og skabsplads. Ideelt til den store familie.

1. salen er et kapitel for sig. I 2020 er hele 1. salen blevet total renoveret, hvor alt er udskiftet til nye og tidløse materialer. Her er troltekt lofter, der skaber en god akustik. I alt er der 3 gode børneværelser samt forældreafdeling bestående af et soveværelse med eget walk-in-closet. En fantastisk afdeling hvor der er god plads til hele familien i en travl hverdag.

ejendrøm står på spring til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.298.000 kr.
Puggårdsvej 24, Puggård, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.519 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.157 kr.