Solgt
Puggårdsvej 2, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

Nu udbydes unik villa med god plads til hele familien. Villaen er beliggende i landbyen Sejstrup, som med kun 15/20 min. kørsel til hhv. Esbjerg og Ribe, har en utrolig central beliggenhed. Sejstrup er et godt lokalmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Her er trinbræt til Ribe og Bramming, der gør det let for børn i alle aldre at komme til/fra skole. Derudover er der gode stisystemer til områdets skønne faciliteter, samt skolebus fra adressen.

Villaen har en spændende indretning, der byder på gode børneværelser og stor voksenafdeling. Derudover er der mange gode moderniseringer, hvor bl.a. taget er skiftet i 2016 og gasfyret i 2018.

Tilhørende villaen er der stor muret garage med 2 elporte, samt isoleret redskabsrum. Haven og terrassen er velanlagt, og byder på et utal af hyggelige stunder for hele familien.

Entréen er bindeled til hhv. kælder og stueplan. Stueplanen byder på 2 store værelser og lyst gæste W.C. – hjertet i dette fantastiske hjem, er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er et KVIK køkken fra 2012, som fremstår i lyse og tidløse materialer. Opholdsstuen er møbleringsvenlig, og har direkte udgang til den imponerende terrasse.

1. salen har være brugt som hhv. voksen- eller teenageafdeling. Her er et stort værelse/kontor. Dertil lyst og lækkert badeværelse m. gulvvarme. Til sidst et stort soveværelse med masser af skabsplads.

Kælderen har god lofthøjde og er helt ideel til hhv. opbevaring eller andre praktiske gøremål. De gode disponible rum kan bruges til kreative tiltag, og det rummelige bryggers har gode arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Herfra er der ligeledes direkte udgang til haven.

En rummelig villa fyldt med unikke detaljer, som vi står klar til at fremvise, når det passer dig.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Puggårdsvej 2, Sejstrup, 6740 Bramming