Solgt
Puggårdsvej 18, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3 UGER!

Endelig er der godt nyt, til dig der drømmer om at flytte på landet! Fred og ro er nogle af nøgleordene på Puggårdsvej. Her er du fuldstændig ugeneret, mens du bliver i ét med naturen og de smukke omgivelser. 

Villaen er indflytningsklar og ekstrem velholdt. Perfekt for den kræsne køber, der ønsker et hjem uden de store renoveringsprojekter. Her er mulighed for hestehold og bilmekanik. Alle udhusbygninger er ligledes i overordentlig god stand.

Stedet er i god tilknytning til det aktive lokalmiljø i Hunderup/Sejstrup, hvor der både er trinbræt (til Ribe/Bramming), indkøb og meget mere. Her hjælper alle hinanden!

Tilhørende ejendommen er der et fantastisk maskinhus. Dertil er der yderligere mange muligheder i den oprindelig staldbygning. Villaens jordstykke er omkranset ejendommen, så du får faciliteterne lige ved hånden.

Indretningen byder på en nydelig entré, som forbinder det oprindelige stuehus og staldbygningen. I staldbygningen er der lavet beboelse. I denne del af beboelsen har man bevaret de originale hvælvinger, som sørger for en god rustik oplevelse.

Her finder man et stort og lyst bryggers. Dertil er der et viktualierum med masser af opbevaringsmuligheder. Ydermere et lækkert badeværelse med masser af plads og gulvvarme. Perfekt til den pladskrævende familie. Til sidst er der et stort værelse/gildesal, hvor hobbyen kan realiseres, eller teenageren kan holde til.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier. Køkkenet har masser af bord- og skabsplads, mens der ligeledes er god plads, når langbordet skal findes frem.

Herfra er der et rummeligt soveværelse med god gulvplads. I naturlig og åben forbindelse med alrummet, er der en dejlig og hyggelig opholdsstue. Her sikrer de franske døre at der er mulighed for at holde tingene adskilt i det skønne hjem.

1. salen er en ideel børneafdeling. Her er i alt 4 gode børneværelser med tilhørende W.C. – med andre ord kan en moderne familie, der ønsker voksen- og børneafdeling få drømmen realiseret her.

Villaen er opvarmet med et pillefyr, mens samtlige vinduer og tag løbende er udskiftet. Dertil er hele facaden omfuget, så vedligeholden er minimal. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Puggårdsvej 18, Sejstrup, 6740 Bramming