NYHED
Puggårdsvej 11, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

SKØNT LANDSTED I FANTASTISK NATUR

Med kun 5 km. til Bramming, er dette en perfekt beliggenhed, for dig der ønsker fred og ro, men samtidig i kort afstand til Bramming. Sejstrup er et populært lokalsamfund, hvor man har eget trinbræt, indkøb, forsamlingshus og cykelsti til Gredstedbro og Bramming.

Her får du et hjem, der er løbende moderniseret. Villaen er omfuget i 2004, hvor også samtlige vinduer er skiftet. Dertil blev taget udskiftet i år 2000. Tilhørende villaen er der 1,2 ha. jord, som er ideel for parret der ønsker plads til et par heste. Ydermere er der gode udhusbygninger med et utal af muligheder. Bygninger har tidligere huset landbrug, og alting fremtræder i nydelig stand. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Villaen har en god planløsning med minimal spildplads. Entréen er bindeleddet mellem 1. salen og stueplanen. Herfra er der desuden indgang til villaens "hjerte".

Det åbne køkken/alrum og stue er perfekt til den moderne familie, der ønsker gode rammer for hele familien. Køkkenet er velholdt, og der er rig mulighed for at dække op med langbordet, i det åbne alrum. Stuen er samtidig møbleringsvenlig, og de mange vinduespartier drager natur, såvel som lys, til det skønne hjem.

Villaen har et stort bryggers med god plads til hjemmets praktiske gøremål. Herfra har man også direkte udgang til en fantastisk overdækket terrasse, hvorfra haven og tilværelsen kan nydes i fulde drag. Fra bryggerset finder man også badeværelset.

1. salen byder på 2 børneværelser samt soveværelse. Her er alle faciliteterne, til parret der drømmer om familieforøgelse. 

Puggårdsvej 11 er en unik mulighed, for dig der ønsker de skønneste rammer tæt på alting! ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid – kontakt os allerede i dag på tlf. 92444338.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.498.000 kr.
Puggårdsvej 11, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.064 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.968 kr.