Solgt
Præstebrovej 62, Hjortkær, 6818 Årre
Villa

LIGNENDE SØGES!

Drømmer du om landlig idyl, men stadig med let tilgang til Esbjergs mange arbejdspladser? Så er dette helt sikkert et hjem for dig. Denne villa fremtræder med et moderne og tidløst ydre, som sikrer dig et harmonisk hjem, hvor gæsterne spærre øjnene op. Samtidig omkranses haven af en smuk udsigt over de åbne marker.

Villaen har gennem mange år fået alting løbende udskiftet. Det betyder at mange af de store udgifter, såsom vinduer, er skiftet. 

Indretningen byder på alle faciliteterne, som en børnefamilie behøver. Bryggerset er flot moderniseret, med masser af gulv- og skabsplads. Perfekt til barnevogn, opbevaring mv. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum m. brændeovn. Her sikrer de store vinduespartier for et dejligt gennemgående lysindfald. Der er samtidig direkte udgang til den fantastiske have og terrasse – hvorfra aftensolen kan nydes, mens børnene kan færdes i haven.

Alrummet er bindeleddet til en værelsesafdeling med 2 store værelser, samt et mindre kontor/depotrum. Perfekt som børneafdeling, hvis behovet for dette skulle opstå.

I villaens anden ende, finder man yderligere 3 gode værelser. Her kan en voksenafdeling uden problemer tage form. Det er også fra fordelingsgangen, at hjemmets moderniserede badeværelse findes. Her er gulvvarme og bruseniche, og alting fremtræder i tidløse materialer.

Opholdsstuen er møbleringsvenlig, og indbyder til et utal af hyggelige stunder for hele familien. 

Tilhørende villaen er der garage samt redskabsrum. Lyder dette som et hjem for dig, så kontakt allerede ejendrøm i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Præstebrovej 62, Hjortkær, 6818 Årre