Solgt
Porsholtparken 39, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 19 DAGE!

I ét af Brammings skønneste børnekvarterer, finder man dette rummelige familiehjem. Her er der gode stisystemer til skole, indkøb, fritidscenter og legepladser. Perfekt for den travle og store børnefamilie.

Villaen er løbende moderniseret, og er samtidig enormt velholdt. Dette opdager man allerede ved ankomsten. Villaen har en velanlagt have, hvor de mange terrasser og kroge er med til at skabe de skønneste rammer. Derudover har villaen dobbelt garage, med god plads til både hobbyer, værksted og bil. 

Indretningen er praktisk, hvor det store bryggers er perfekt til barnevogn, skoletasker og overtøj. Entréen er også bindeleddet til børneafdelingen og køkken/alrummet.

Køkkenet er lyst og åbent. Her er et ovenlysvindue, der skaber det smukkeste lysindfald. Der er desuden direkte udgang til en hyggelig overdækket terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

Børneafdelingen består af 2 rummelige børneværelser med eget badeværelse. Fra fordelingsgangen er der et rummeligt badeværelse med bruseniche og badekar. Her er man i naturlig forbindelse til forældrenes rummelige soveværelse.

Den store vinkelstue med brændeovn, opfordrer familien til mange hyggelige stunder. Her kan man, hvis behovet skulle opstå, skabe endnu et godt værelse, ved at nedtage brændeovnen. Fra stuen har man direkte udgang til en imponerende udestue, der er med til at forlænge foråret og sommeren. Et skønt tilflugtssted, med plads til ro og fred.

ejendrøm byder dig velkommen i Porsholtparken, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Porsholtparken 39, 6740 Bramming