Porsholtparken 37, 6740 Bramming
Villa

PERFEKT FAMILIEVILLA

I det attraktive og børnevenlige kvarter Porsholtparken, finder man denne rummelige familievilla. Her er de perfekte rammer for den travle familie, der ønsker at børnene skal vokse op i fredelige og gode rammer. Villaen har en nem og dejlig have, dertil er der gode stisystemer, der sikrer god og sikker transport til/fra skole, fritidscenter mv.

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Terrassen vender samtidig perfekt, hvorfra det er muligt at nyde solen hele dagen.

Indretningen byder på en rummelig entré. Entréen er i åben forbindelse med fordelingsgangen. I naturlig forbindelse hertil, finder man villaens gæste W.C.

Fra fordelingsgangen finder man værelserne, herunder: 3 gode og lyse børneværelser. Alle værelserne har ensartet gulv, der skaber en rød tråd i hjemmet. Perfekte værelser til børn, såvel som teenagere. Ydermere er der et stort soveværelse med faste skabe. 

Badeværelset fremtræder originalt men velholdt. Her er badekar og bruseniche. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her kan hele familien samles om lektierne, madlavningen eller andre praktiske gøremål. Køkkenet er tidløst og med god skabsplads.

Alrummet og stuen er i åben forbindelse, og de mange vinduesparter sørger for at lys aldrig bliver en mangelvare. Der er samtidig direkte udgang til den dejlige terrasse.

Bryggerset byder på gode muligheder for tøjvask og opbevaring. Her er naturligvis direkte udgang til haven.

Vinduerne er løbende skiftet i villaen, og fremtræder i generelt god stand. Med andre ord får du her et indflytningsklart hjem til parret der ønsker en billig og god start på tilværelsen.

ejendrøm kan fremvise, når du har tid! Så kontakt os allerede i dag for at aftale nærmere.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.448.000 kr.
Porsholtparken 37, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.006 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.517 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.773 kr.