Solgt
Porsholtparken 22, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 1 UGE

I skønne Porsholtparken udbyder ejendrøm nu dette skønne familiehjem. Her har ejer boet siden 1977, hvorfor villaen rummer masser af historier og oplevelser. Dette hjem er meget velholdt, og bærer præg af at der er tænkt over mange detaljer. Tilhørende villaen er der en god carport og redskabsrum.

Haven er et kapitel for sig. Her får man en parklignende oplevelse, hvor blomster i alle årstidernes farver, skaber den perfekte stemning.

Villaen har en unik indretning for sin alder. Her er mulighed for at lave en forældre og børneafdeling, hvis man drømmer om en moderne og tidløs indretning.

Bryggerset fremtræder med lyst inventar, som rummer god plads til de praktiske gøremål. Herfra finder man køkken/alrummet, som har et godt udsyn til hhv. lommen, stuen og udestuen. Med andre ord er man i ét med sine omgivelser, også når madlavningen skal klares.

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Udestuen er dog her familien bruger det meste af tiden i sommerhalvåret. Her forlænges sommeren i begge ender, hvor også udsigten til haven kan nydes.

Villaens entré vil være den ideele forældreafdeling. Her er der et værelse samt badeværelse, hvorfor man ved at tillægge entréen kan skabe en fantastisk afdeling for den moderne familie.

Fra fordelingsgangen er der i alt 3 gode værelser og badeværelse. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og bruseniche. Værelserne er store og rummelige – en skøn afdeling, hvor børn i alle aldre kan opholde sig og lege ufortrødent. 

Vi kan slet ikke få armene ned, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Porsholtparken 22, 6740 Bramming