NY PRIS
Porsholtparken 18, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT FAMILIEVILLA I BRAMMING

Porsholtparken i Bramming er én af de ubetinget mest populære familiekvarterer. Her er grønne områder, cykelstier, legepladser og meget mere – perfekt for børnefamilien der drømmer om trygge rammer. Her er sammenhold og nærvær nogle af nøgleordene, når tilværelsen skal nydes.

Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. vinduerne er delvis udskiftet. Dertil fremtræder villaen med en skøn og lukket have, hvor der er masser af plads til ungernes leg. Ydermere er der dobbelt carport med stor redskabsrum.

Indretningen er praktisk, hvor der er et lyst og skønt bryggers med god plads til overtøjet. Herfra finder man et nydeligt køkken, som er moderniseret omkring år 2000. Her er både god skabs- og bordplads, når madlavningen skal klares. På den anden side af væggen, finder man den store og møbleringsvenlige opholdsstue. Stuen har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier – samtidig er der direkte udgang til den syd-/ vestvendte terrasse.

Entréen er i åben forbindelse med fordelingsgangen. I entréen er der desuden et pænt og tidløst gæste W.C. I forbindelse hertil er der 3 gode børneværelser samt soveværelse m. faste skabe. En god værelsesafdeling med god luft og plads til børn i alle aldre. Til afdelingen er der også et lyst og lækkert badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset byder på utrolig god plads og bruseniche.

Dette er den perfekte villa for dig der ønsker den gode beliggenhed, og samtidig ønsker at sætte sit eget præg. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.498.000 kr.
Porsholtparken 18, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.870 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.968 kr.