Solgt
Plougsvadvej 41, Plougsvad, 6683 Føvling
Villa

SOLGT PÅ 7 MÅNEDER!

Dette dejlige hjem blev i år 2002 total renoveret. Her skiftede man taget, vinduerne og alt det indvendige. Det betyder med andre ord, at alt er udskiftet, så man ikke skal bekymre sig om store moderniseringer i nær fremtid. Dette hjem har en smuk placering i naturrige omgivelser. Her er med andre ord: Fred og ro!

Tilhørende villaen er der et godt udhus, som er indrettet med flere disponible rum. Her er bl.a. fyrrum (pillefyr fra 2015), samt et træningsrum. Derudover er der mulighed for at lave gildesal, samt skrue i bil, hvis denne drøm rumsterer i maven.

Villaen har en god indretning, hvor der desuden er gulvvarme i hele stueplanen. Entréen er bindeleddet til 1. salen. Herfra finder man villaens store badeværelse. Her er plads til både spabad og bruseniche.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er mulighed for at pleje familielivet, da hele familien kan samles om madlavningen. Det er også fra køkken/alrummet, at naturen for alvor kommer til udtryk! Her er den smukkeste udsigt, som kan nydes fra alle vinduespartier.

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Herfra er der direkte udgang til terrassen, som vender perfekt, når aftensolen rammer. Her kan de stille sommeraftener for alvor nydes!

1. salen har 2 værelser, repos og soveværelse. Repos’et bruges i dag som et kontor, hvorfor der er gode indretningsmuligheder.

Dette hjem og naturen omkring, skal opleves! En helt unik mulighed for at opleve komplet stilhed! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Plougsvadvej 41, Plougsvad, 6683 Føvling