NYHED
Plantagevej 30, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT VILLA I BRAMMING

Drømmer du om at kunne gå til alle byens faciliteter? Så er muligheden her. I hjertet af Bramming, finder man denne yderst velholdte villa. Her er der ikke gået på kompromis med de mange gennemgribende renoveringer, så der er tale om et hjem, til den kræsne køber.

Villaen fik i 2007 nyt tegltag, dertil blev gavle og udhæng lavet vedligeholdelsesfrie. Ydermere blev samtlige vinduer ligeledes skiftet i 2007 til træ/alu vinduer. 

Tilhørende finder man en god garage m. elport og redskabsrum. Haven er nem og overkommelig. Her er samtidig mulighed for at nyde solen hele dagen, på den velanlagte terrasse.

Indretningen er helt unik, og byder på et utal af muligheder. Entréen er bindeled til mange af hjemmets rum og værelser. Da villaen er indrettet i 1½ plan, giver det nogle unikke og gode detaljer, som passer perfekt til denne klassiske villa.

Fra fordelingsgangen er der 2 gode børneværelser samt et rummeligt soveværelse m. faste skabe. Dertil er der et lyst og tidløst badeværelse m. gulvvarme.

Det åbne køkken/alrum er samlingsstedet. Køkken/alrummet blev moderniseret i 2008 i bedste materialer. De åbne arealer sikrer et fantastisk lysindfald, hvor bl.a. også ovenlysvinduet bidrager til dette.

I åben og naturlig harmoni til alrummet, finder man den store opholdsstue. Her kan hele familien samles, når de hyggelige aftentimer skal indtages.

Ydermere er der yderligere en god pejsestue bygget i 1980. Herfra har man direkte udgang til den overdækkede terrasse. I forlængelse heraf, er der lavet en skøn udestue, som forlænger sommeren i begge ender. Her kan stilheden og naturen nydes i fulde drag.

Kælderen byder på gode disponible rum. Her er et rummeligt og praktisk bryggers med plads til tøjvasken og med direkte udgang til haven. Kælderen byder også på et viktualierum og badeværelse, samt et rummeligt "værelse"/aktivitetsrum. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men er på alle måder en perfekt teenageafdeling.

Villaen er klar til fremvisning, når du har tid! Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.798.000 kr.
Plantagevej 30, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.890 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.857 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.931 kr.