Solgt
Plantagevej 12, 6740 Bramming
Villa

SMUK PATRICIERVILLA I HJERTET AF BRAMMING

Endelig kan vi løfte sløret for dette prisvenlige og charmerende hjem i hjertet af Bramming! Her får du et hjem fyldt med historie og smukke detaljer. Nuværende ejer har gennem de seneste år skiftet bl.a. tag og vinduer. Derudover er der hulmursisoleret, samt efterisoleret på loftet. Med andre ord får du en villa fyldt med muligheder, til dig der drømmer om den centrale placering i Bramming.
 
Tilhørende villaen er der både en god garage. Ydermere er der et godt isoleret værksted, som er ideelt for gør-det-selv-manden. Haven er tilmed hyggelig og overkommelig. Her er der god plads til hygge og samvær. 
 
Indretningen byder på en flot “hall”, som giver dig en herskabelig oplevelse. Herfra kan man indtage mange af stueplanens gode rum. De 2 store stuer er et kapitel for sig. Her har man en smuk karnap, som drager haven og lyset ind i hjemmet. Bag de franske døre finder man en hyggelig opholdsstue m. pillebrændeovn. I naturlig forlængelse hertil har man et godt køkken med mange muligheder. I stueplanen er der yderligere et par disponible rum, samt et lyst badeværelse. 
 
Fra parkeringen foran villaen, kan man indtage et godt værksted/aktivitetsrum – dette rum har direkte forbindelse til villaens stueplan. Her træder man direkte ind i et stort værelse.
 
1. salen byder på 3 gode værelser med eget badeværelse. Her har man fra ét af værelserne direkte udgang til garagens tag, hvorfor der er rig mulighed for at lave en unik tagterrasse. 1. salen har tidligere været udlejet, men er i dag en del af villaens samlede oplevelse.
 
Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Plantagevej 12, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.645 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.629 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.742 kr.