Pilevej 32, Jerne, 6705 Esbjerg Ø
Villa

CHARMERENDE VILLA PÅ LUKKET VEJ

CHARMERENDE VILLA FRA 1949 PÅ LUKKET VEJ I JERNE


Huset på Pilevej 32 er nok det mange i dag vil kalde for en helt oplagt og perfekt familievilla – her får I et velindrettet og velholdt hus på rolig og lukket vej med gode naboer og andre børnefamilier. Fra huset er man i kort afstand til indkøb, her bl.a. Rema, men dertil også skole, Esbjerg Midtby og samtidig E45 hvis man arbejder væk fra byen – med andre ord, I kan glæde jer til en nem hverdag med alt i kort afstand fra husets matrikel.

Sælger har brugt tiden fornuftigt efter overtagelse af huset og der er lavet mange gode løsninger og forbedringer.  Her har man bl.a. fået renoveret bryggers, 2 badeværelser,  gulve & lofter flere steder, så boligen i dag fremtræder meget indbydende og lige til at flytte ind i. Der var mange ting, som gjorde at sælge slog til på huset, men én af dem var helt sikkert den rummelige og åbne stue, som er et helt fantastisk rum at opholde sig i, da man har det store vinduesparti som sørger for skønt lysindfald. Huset byder på 225 etagemeter hvor I kort fortalt kan se frem til:

  • Flot renoveret bryggers med god opbevaring, bordplads og vaskesøjle – her har man fået det rå look fra den originale sten frem som komplimenterer rummet rigtig godt!
  • 3 gode størrelse værelser + meget anvendelig og brugbar kælder ( dog ikke godkendt til beboelse)
  • 2 badeværelser, som er blevet renoveret af sælger – nydeligt og godt materialevalg samt farver, som har en god blanding af det neutrale med det varme 
  • Åbent køkken/alrum med indgang til spisestue/stue, som uden tvivl er et af husets aller bedste rum, her med loft til kip i den yderste del og et kæmpe vinduesparti som sørger for masse af naturligt sollys 
  • God & meget anvendelig kælder med mange muligheder


Et hus som skal opleves og vi glæder os til, at tage jer med forbi!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.298.000 kr.
Pilevej 32, Jerne, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.124 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.444 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.591 kr.