NY PRIS
Peder Gydes Vej 76, 6700 Esbjerg
Villa

236 KVADRAMTER LUKSUS BYGGET I 2019

Lad der blive lys, sagde arkitekten, og lys det blev der i det smukke arkitekttegnede hus. Der er så rigeligt med flere opholdskvadratmeter, både inde og ude. Fokus på tegnebrættet var på husets lysindfald,  her er tænkt snedige løsninger som store oplukkelige glaspartier, der får ude og inde til at flyde sammen og giver fornemmelsen af altid at være i centrum for en allestedsværende sol. Dertil en lille genistreg med de store vinduespartier i begge gavlender, her strømmer lyset ind igennem New-Yorker glasset og ind i husets allerbedste rum, det store alrum. 
 
I får her et hus i ét af Esbjergs mest eftertragtede kvarter tæt på midtbyen, men alligevel i et roligt & privat villakvarter med masser af børnefamilier – blot 2km til Torvet!. Et stort plus er, at man får den luksus af, at have et helt nyt hus hvor funktionalitet og gennemtænkte løsninger er i højsædet, men samtidig glæden ved at have en etableret og helt privat have – haven vender mod vest, som er perfekt til de sene sommeraftener. Området byder på meget forskelligt arkitekttur, men er specielt kendt for de gamle & charmerende byhuse, her har sælger ligeledes valgt at bygge noget, som er tro med og passer godt ind i områdets oprindelige stil. 
 
I bliver de heldige ejere af 236m2, som har den perfekte kombination af den minimalistiske stil hvor de rustikke gulve spiller perfekt op mod det varme træ man finder flere steder i boligen. Kvaliteten er i top og husets inventar er fra Svanes top of line, ydermere er huset udstyret med Velfac vinduer, akustik gipslofter og meget mere luksus i vente… 
 
Indenfor er der 4 værelser med populær børne, og forældreindretning,  stuen er som skabt til fest og gæster. Mødestedet for familiefællesskabet er husets store køkken-alrum med smukt køkken fra Svane, her “MASSIV RAW” som er udført i massivt egetræ med en specialudviklet overflade, som giver et mørkt og eksklusivt udtryk. Her med store vinduespartier og udgang til haven, som skaber det perfekte inde/ude miljø, sidst og bestemt ikke mindst, 2 skønne badeværelser. 
 
Huset vil aldrig kunne retfærdiggøres med ord og vi synes egentlig bare I skal ud og opleve det  – vi glæder os til at åbne dørene op på Peder Gydes vej 76.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

5.798.000 kr.
Peder Gydes Vej 76, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris5.798.000 kr.
Udbetaling290.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.294 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift35.667 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift27.884 kr.