Solgt
Parkvej 107, 6710 Esbjerg V
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEKET

Velholdt 1-plans villa i skønne Fovrfeld med parklignende og helt privat have!


Velholdt, velindrettet og veludført hus i populære Fovrfeld. Huset på Parkvej 107 er noget helt unikt og når man besøger ejendommen kan man godt fornemme der er tænkt over tingene dengang man fik huset opført tilbage i 1966. Huset byder på en god og moderne planløsning, hvor I får gode børneværelser, 2 badeværelser, men samtidig med muligheden for at lave det populære køkken/alrum.  

Beliggenheden er god og drømmer man om at bo et sted hvor man er tæt på skov, indkøb, skole, midtby, ja faktisk det meste, så vil I elske at bo her på Parkvej 107. Grunden er hele 1342 og da man som unikt har en så stor grund har det også været muligt at trække huset længere ind på grunden, så man ligger mere privat. Baghaven skal I opleve og der er en parklignende stemning når det hele er sprunget ud, helt fantastisk og man får lyst til at invitere venner og familie forbi til havefest, leg og spil. 

Til huset er der en god størrelse forhave, en fin garage med elektrisk port samt et lille skur til de nødvendige haveting. 

I kan glæde jer til 147 gode kvadrater, som fordeler sig: 

  • Rummelig entré med god plads til skobænk & overtøj
  • 3 gode værelser med indbyggede originale skabe 
  • 2 badeværelser, hvor det ene bærer præg af de flotte farver man brugte dengang, dertil et mere neutralt, super praktisk med 2 badeværelser i den travle hverdag 
  • Stort & åbent køkken med mulighed for lille spiseplads, her med hyggelig udsigt til haven – herfra kan man også nemt komme ud til baghaven via Bryggersdøren. I forlængelse af køkkenet har man den fine vinkelstue, som er indretningsvenlig og har god plads til spiseplads & tv-stue.  

En spændende bolig, som igennem tiden har haft få ejere, nu skal nogle nye heldige tage over og vi glæder os til, at vise huset frem for jer- 

Ejendommen er solgt
Parkvej 107, 6710 Esbjerg V