Solgt
P. Schous Vej 5, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 30 DAGE!

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne familievenlige villa til salg. Villaen er rigtig godt indrettet og indeholder hele 4 børneværelser udover forældresoveværelset. Har man dog ikke behov for det sidste værelse, så er væggen let og kan nemt tages væk så man får et større soveværelse. 

Villaen er beliggende i det skønne "P. Schous Vej". Hvor man har let adgang til cykelstien som fører en til både skole, indkøbsmuligheder, SFO, børnehaver, fritidscenter, svømmehal og meget meget mere. 

Villaen byder du: hyggelig entré med adgang til badeværelse med bruseniche. Videre finder du 3 gode værelser. Villaens køkken er lyst og med plads til madlavningen. I åben forbindelse fra køkkenet finder du villaens stue. Stuen er hyggelig og har et super godt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra stuen er der adgang til den hyggelig have. 

Endvidere finder du et værelse samt et fint soveværelse samt et funktionelt badeværelse med bruseniche. Ønsker man ikke det 4 værelse kan man tage væggen ned mellem soveværelse og værelse – og på den måde få et større soveværelse. 

Tilhørende villaen er der en hyggelig have og terrasse. Foran villaen finder du en god carport med redskabsrum.

Så er du på udkig efter en familievenlig villa i et godt kvarter? Så er P. Schous Vej 5 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
P. Schous Vej 5, 6740 Bramming