Solgt
Østervangsvej 29, 6715 Esbjerg N
Villa

SOLGT PÅ 78 DAGE!

Nu er der godt nyt til dig, der søger et indflytningsklart og prisvenligt hjem, tæt på byens mange faciliteter. Her får du et lyst og moderne hjem, hvor alting løbende er renoveret. Dertil er man i gåafstand til indkøb, grønne områder og meget mere. Et perfekt hjem for dig, der ønsker let adgang til det hele.

Villaen har en utrolig velanlagt have og terrasse, hvor der er blevet plads til mange hyggekroge, som er med til at skabe en unik stemning omkring villaen. Tilhørende villaen er der carport og isoleret redskabsrum. Ydermere er der en imponerende overdækket terrasse, hvorfra tilværelsen for alvor kan nydes.

Indretningen byder på et praktisk bryggers med god plads til overtøjet. Herfra finder man et lyst og dejligt køkken med de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal laves. Her er masser af skabs- og bordplads, samt mulighed for spisebord. Et dejligt rum, hvor familien kan være samlet om madlavningen.

Entréen er i naturlig harmoni til fordelingsgangen. Her får man en naturlig harmoni i hjemmet, som gør familielivet til en leg. Stuen er rummelig og møbleringsvenlig. Her er rig mulighed for det lange spisebord, samt sofagruppe til fredagshyggen. Der er samtidig direkte udgang til den dejlige terrasse.

Fra fordelingsgangen er der 2 gode børneværelser, perfekt for børn i alle aldre. Soveværelset er ligeledes rummelig og indbydende. I naturlig forbindelse til værelserne, finder man villaens badeværelse. Her er naturligvis gulvvarme og lyst inventar, som vil behage de fleste.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Østervangsvej 29, 6715 Esbjerg N