Solgt
Østertoften 69, St Darum, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL PÅ 31 DAGE!

Har du brug for et indflytningsklart hjem, hvor alting er renoveret? Så er dette helt sikkert noget for dig! Her får du et top moderne hjem, hvor selv den kræsne køber vil spærre øjnene op. Her er ingen kompromiser, og alting er flot renoveret. 

Villaen har samtidig en særdeles attraktiv beliggenhed, hvor børnene frit kan færdes til/fra skolen, samt de smukke grønne områder. Østertoften er en særdeles populær adresse for børnefamilierne, hvorfor der også er flere familier i området.

Tilhørende villaen er der en fin carport samt et værksted, hvor der er rig mulighed for at gør-det-selv-manden kan indfri sin drøm om eget værksted. Ydermere er der en utrolig nem og skøn have, hvorfra solen og tilværelsen kan nydes i fulde drag. Terrassen er samtidig velanlagt, og byder på ekstrem god plads til den store familie og børnenes leg.

Villaen fremstår indflytningsklar og med gulvvarme i hele villaen. 

Villaen har det seneste halve år fået en renovering. Allerede ved første indtræden i bryggerset, får man denne oplevelse. Her er et lyst og skønt bryggers med god plads til alle de praktiske gøremål.

Fra bryggerset finder du to værelser, hvoraf det ene er et mindre kontor. 

"Hjertet" og samlingsstedet er det store og åbne køkken/alrum. Her får man et smukt gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier. I åbent forbindelse hermed finder du en hyggelig og møbleringsvenlig villa, her er der udgang til en dejlig terrasse og have. 

Fra alrummet finder du et moderne badeværelse med bruseniche som ligesom resten af huset er renoveret i 2022. 

Dette hjem skal ses og opleves, så kontakt allerede ejendrøm i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Østertoften 69, St Darum, 6740 Bramming