Solgt
Østertoften 43, St Darum, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

ejendrøm kan med stor glæde, præsentere denne fantastiske familievilla for jer. Villaen er beliggende i St. Darum, mere specifikt på Østertoften. Østertoften er et børnevenligt kvarter, hvor bilstøjen og trafikken er minimal. Herfra er du desuden kun få minutter fra skolen, fritidscenter, børnehave og meget mere. Fra Darum kan du hurtigt og nemt komme til Esbjerg, Ribe og Bramming. 

Villaen er opført i 1994 og har en helt genial planløsning med voksen- og børneafdeling. I børneafdelingen finder du 3 gode og rummelige børneværelser, badeværelse og et stort bryggers, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj og fodtøj. Her er der ligeledes god plads til at udføre dagligdagens gøremål, såsom tøjvask.  

Voksenafdelingen byder på et stort soveværelse med faste skabe og et lyst badeværelse. 

"hjertet" i villaen er uden tvivl det lyse og lækre køkken/alrum. Det her rum byder virkelig op til mange hyggelige stunder med familie og venner. Her er der indbygget brændeovn, som skaber en masse hygge og varme. Ydermere skal det nævnes at du her får et lækkert kvalitetskøkken fra HTH, som blev moderniseret   i 2018. 

Fra køkken/alrummet træder du direkte ind i den rummelige og møbleringsvenlige opholdsstue. Et rum med et super lysindfald fra de store vinduespartier. Her vil du ligeledes nyde godt af brændeovnen, som også kan ses fra stuen. Det er også fra opholdsstuen at du finder villaens sidste rum/værelse. Værelset kan ideelt bruges til kontor eller aktivitetsrum for ungerne. 

Udvendigt er der en dejlig sydvendt have. Her er der gode muligheder for at ungerne kan brænde en masse krudt af i solskinstimerne. 

Lyder denne villa som  noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Østertoften 43, St Darum, 6740 Bramming