Østertoften 39, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SUPER LÆKKERT TRÆHUS

I ét af Darums mest populære familiekvarterer udbydes rummelig og attraktiv træhus! Villaen fremtræder i utrolig pæn stand, og er opført i gode materialer overalt. Dertil er der mulighed for at drive liberalt erhverv fra ejendommen, idet der tidligere har været frisørsalon fra hjemmet.

Darum er en attraktiv by for pendler-familien, der ønsker rolige og trygge omgivelser i dagligdagen, men stadig med nem adgang til Esbjerg og Ribe. Darum har skole til 6. klasse, fantastisk natur, børneby, dagpleje og meget mere. Ligledes er man i cykelafstand til Vadehavet.

Villaen er indrettet med stor entré, hvorfra man har direkte indgang til et lyst og rummeligt badeværelse m. bruseniche. Der er naturligvis gulvvarme i hele stueplanen.

"Hjertet" og samlingspunktet, er det åbne og lyse køkken/alrum. Herfra har man direkte udgang til stor og lækker træterrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. I åben og naturlig forbindelse med alrummet, finder man en stor og møbleringsvenlig opholdsstue m. brændeovn. 

Frisørsalonen er ideel til alle former for liberalt erhverv, herunder revisorkontor eller lignende. Alternativet er et fantastisk aktivitetsrum til teenageren.

1. salen byder på i alt 3 store børneværelser. Dertil et lyst badeværelse m. bruseniche. Ydermere et lækkert soveværelse med direkte udgang til stor altan.

Derudover har villaen de bedste betingelser for et godt indeklima, med blandt andet genveks og centralstøvsuger. Ydermere er fyret skiftet i 2019.  

Tilhørende er der isoleret værksted/redskabsrum, perfekt til handymanden der ønsker gode rammer til praktiske gøremål. En fantastisk villa til den kræsne køber!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.898.000 kr.
Østertoften 39, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.888 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.264 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.284 kr.