Solgt
Østertoften 3, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 34 DAGE – FLERE KØBERE GIK FORGÆVES!

Har du brug for et indflytningsklart hjem, hvor alting er renoveret? Så er dette helt sikkert noget for dig! Her får du et top moderne hjem, hvor selv den kræsne køber vil spærre øjnene op. Her er ingen kompromiser, og alting er lavet i de bedste materialer. 

Villaen har samtidig en særdeles attraktiv beliggenhed, hvor børnene frit kan færdes til/fra skolen, samt de smukke grønne områder. Østertoften er en særdeles populær adresse for børnefamilierne, hvorfor der også er flere familier i området.

Tilhørende villaen er der en god garage/værksted, hvor der er rig mulighed for at gør-det-selv-manden kan indfri sin drøm om eget værksted. Ydermere er der en utrolig nem og skøn have, hvorfra solen og tilværelsen kan nydes i fulde drag. Terrassen er samtidig velanlagt, og byder på ekstrem god plads til den store familie og børnenes leg.

Det meste af villaen er renoveret inden for de seneste 10 år. Allerede ved første indtræden i bryggerset, får man denne oplevelse. Her er et lyst og skønt bryggers med god plads til alle de praktiske gøremål.

"Hjertet" og samlingsstedet er det store og åbne køkken/alrum. Her får man et smukt gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier. Her er samtidig direkte udgang til den lækre terrasse. Køkkenet har god bordplads, og fremtræder ligeledes i lyse og tidløse materialer.

Fra alrummet er der 2 gode børneværelser. En ideel afdeling, hvor det er muligt at lave et forældre- og børneafdeling. På den måde opnår man den populære og moderne indretning, som de fleste familier vil værdsætte.

Stuen er møbleringsvenlig og indbydende – her er gode muligheder, når fredagshyggen indfinder sig.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse, hvortil man har direkte adgang til det velrenoverede badeværelse. Perfekt afdeling til forældrene, i en hektisk hverdag. Badeværelset kan ligeledes indtages fra villaens entré.

Dette hjem skal ses og opleves, så kontakt allerede ejendrøm i dag! Vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Østertoften 3, St Darum, 6740 Bramming