NYHED
Østertoften 27, St Darum, 6740 Bramming
Andelsbolig

BILLIG ANDELSBOLIG – KUN 1417 KR. PR. MDR

Er du på udkig efter en billig start på tilværelsen? Så er Østertoften 27 noget for dig. Denne andelsboligforening har en ekstrem god økonomi, som med sikkerhed vil gøre din tilværelse god. Darum er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Der er desuden meget kort afstand til Esbjerg, så det er nemt at komme til/fra arbejdet.

Tilhørende er der en meget overkommelig have samt carport med redskabsrum. Her kan bilen holde tørt og godt, mens man kan gå tørskoet ind i boligen.

Indretningen byder på et godt og regulært bryggers med plads til mange praktiske gøremål. Herfra finder man et lyst køkken, som er i åben forbindelse med den hyggelige stue. Stuen har plads til både ophold- og spisestue. Med andre ord, et fantastisk rum for hele familien. 

Fra stuen har man direkte udgang til den dejlige udestue, som forlænger sommeren i begge ender.

Fordelingsgangen forbinder de resterende rum. Her er et lyst badeværelse med bruseniche. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer. 

Ydermere er der et rummeligt soveværelse samt et godt værelse/kontor. Dette er den perfekte seniorbolig eller førstegangskøb. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

440.000 kr.
Østertoften 27, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 440.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.417 kr.