NYHED
Østerled 7, 6731 Tjæreborg
Villa

PRISVENLIGT HJEM I HJERTET AF TJÆREBORG

På én af Tjæreborgs mest centrale og fredfyldte gader, finder man dette skønne hjem. Her er man i gåafstand til alle byens faciliteter, mens stilheden samtidig er ét af varemærkerne for området.

Villaen har en hyggelig have, derudover er der gode terrasser og garage med redskabsrum.

Indretningen byder på et utal af muligheder – bl.a. er der mulighed for at lave et moderne forældre- og børneafdeling. Villaens bryggers har god plads til alle de praktiske gøremål. Herfra kan man indtage forældreafdelingen, som består af et rummeligt badeværelse med tilhørende soveværelse. En kanon afdeling til den moderne familie.

Køkkenet fremtræder i original stand. Her har man mulighed for at åbne op til ophldsstuen, og derved skabe et tidssvarende køkken/alrum. Brændeovnen sørger for hyggen til stuen, mens de mange vinduespartier drager lyset ind i det skønne hjem. I forlængelse til stuen er der yderligere et godt værelse/stue, som i dag bruges til kontor.

Den tidligere fordelingsgang er åbnet op, så man får et hyggeligt aktivitetsrum. Her kan man uden problemer skabe et ekstra værelse igen, hvis behovet for dette skulle opstå. Hertil er der et nydeligt badeværelse samt 2 gode værelser og gæsteentré. En perfekt børneafdeling, hvor børn i alle aldre kan boltre sig.

ejendrøm er klar til at fremvise – er du? 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.498.000 kr.
Østerled 7, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.122 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.951 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.640 kr.