Østergade 8, 6690 Gørding
Villa

BILLIG VILLA I GØRDING PÅ STOR GRUND

Gørding er et godt og hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her får man skole til 9. klasse, offentlig transport, foreningsliv og en smuk natur. Alt sammen med kun 20/25 min. kørsel til Esbjerg. 

Dette hjem har siden 2017 fået flere store moderniseringer, hvor der bl.a. er skiftet vinduer og tag. Som noget helt unikt har villaen en utrolig stor og lukket have, hvor der er god plads til at børn og hund kan boltre sig.

Villaen har en god indretning med minimal spildplads. Entréen er samtidig bindeleddet til mange af villaens rum og værelser. I forbindelse med entréen er der et lyst og moderniseret bryggers i 2017 m. gulvvarme.

Badeværelset har gulvvarme og god plads. Her er gode muligheder, også for den pladskrævende familie.

Soveværelset er rummelig og med smuk udsigt til den lukkede have. Dertil er der yderligere et godt værelse, som er helt optimal til kontoret.

"Hjertet" og samlingsstedet, er det åbne køkken og stue. Køkkenet fremtræder tidløst og har naturlig harmoni til spisestedet. Her er samtidig store vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald til hjemmet. Stuen er hyggelig, og byder på plads til TV og samvær.

Tilhørende villaen er der garage, samt en god carport med isoleret redskabsrum. Carporten er ligeledes opført i 2019, sammen med redskabsrummet.

Dette hjem skal opleves, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.048.000 kr.
Østergade 8, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.048.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.386 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.993 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.460 kr.