Solgt
Østergade 4, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 55 DAGE!

Tæt på Brammings pulserende liv, finder man denne rummelige familievilla med alt hvad den store familie har brug for. Villaen er løbende moderniseret, så det i dag fremtræder som et lyst og moderne hjem, til den kræsne køber.

Villaen har en velanlagt have og terrasse. Fra terrassen kan solen nydes hele dagen, mens børnenes leg kan indtage haven. Derudover er der 2 store garager, hvor bilen kan holde i læ for vind og vejr. Der er ligeledes god plads til at udleve dine hobbyer. I forbindelse med garagen er der en skøn overdækket terrasse, hvor tilværelsen kan nydes i de sene aftentimer.

Indretningen byder på hhv. gæsteentré og bagindgang. Fra bagindgangen finder man et nydeligt bryggers med gode arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Der er fra bryggerset nedgang til et kælderrum med gode opbevaringsmuligheder. 

Fordelingsgangen forbinder hele stueplanen samt 1. salen. Herfra finder man det ene af villaens badeværelser, som fremtræder i lyse materialer. Her er bruseniche og gulvvarme.

Ydermere er der et godt værelse/kontor, samt et rummeligt soveværelse m. faste skabe. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue, hvor de store vinduespartier sikrer et skønt lysindfald. Her er ligeledes udgang til den dejlige terrasse. Køkkenet er opført i top moderne materialer, og der er naturligvis gulvvarme i hele rummet. Perfekt til den store familie, der ønsker samvær i dagligdagen.

1. salen har et stort aktivitetsrum, hvor børn i alle aldre kan opholde sig. Aktivitetsrummet forbinder 2 store børneværelser samt badeværelse. Værelserne lever op til nutidens krav om størrelse, og er helt perfekt for børn i alle aldre. Badeværelset er, ligesom resten af hjemmet, lys og indbydende.

Her er tale om et indflytningsklart hjem, hvor der er plads til hele familien. ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Østergade 4, 6740 Bramming