Solgt
Østergade 4, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL PÅ 220 DAGE!

Vi kan med stor begejstring præsentere dette nydelige og velholdte hjem til alle boligsøgende i Bramming & omegn. Fra Østergade 4 kan du på ganske få minutter være ved Brammings mange faciliteter. I Byen har du alt hvad du skal bruge i den travle og hektiske hverdag. Ungerne kan trygt og nemt cykle til og fra sportsaktiviteter, skole, banegård og meget mere! 

Villaen er yderst præsentabel og fremstår lys og moderne. Det første du bemærker er det smukke ydre, samt 2 gode garager til biler, cykler, opmagasinering mm. 

Bryggerset er praktisk og lyst, her har du håndvask, vaskesøjle i højden, samt god plads til fodtøj og overtøj. Herfra træder du ind i gangen der fungerer som bindeled i villaen. Her finder du et rummeligt soveværelse, et børneværelse/kontor, et lyst og velholdt badeværelse, en rummelig entré, samt trappeopgang til 1. salen. 

"Hjertet" i dette skønne hjem er uden tvivl køkken/alrummet. Et rum, hvor de bedste arbejdsbetingelser findes til hverdagens gøremål. Du kan være tæt på den resterende del af familien imens madlavningen står på. I åben forlængelse heraf har du en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue, som har et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. 

På 1. salen finder du 2 gode børneværelser, et lyst badeværelse, samt et stort repos, som passende kan bruges til legerum eller en ekstra stue. 

Ydermere får du ovenikøbet en nem og overkommelig have, dertilhørende en sydvestvendt terrasse, hvor sommerens sene aftentimer kan nydes i godt selskab. 

Lyder dette skønne hjem, som noget for dig og familien? Så giv os et kald allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Østergade 4, 6740 Bramming