Solgt
Nygårdsvej 2, 6740 Bramming
Villa

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

Nu udbydes attraktiv familievilla i hjertet af Bramming. Drømmer man om trygge og gode omgivelser for børnene, er dette hjem helt sikkert noget for dig. Her er man i gåafstand til hhv. skole, indkøb, fritidscenter og meget mere – Ideelt for den travle familie.

Villaen har gennemgået mange moderniseringer, og fremtræder i dag med mange gode detaljer. Af større moderniseringer, skal det nævnes at taget er skiftet i 2013, mens vinduerne ligeledes er løbende skiftet.

Indretningen byder på et stort bryggers. Her er gode arbejdsbetingelser, når de praktiske gøremål skal klares, såsom tøjvask. Herfra er der desuden et godt viktualierum, med gode opbevaringsmuligheder. 

Samlingspunktet og "hjertet" i det skønne hjem, er det åbne køkken/alrum. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er man i åben forbindelse med stuen, og de mange vinduespartier giver et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der desuden adgang til badeværelset, som blev total moderniseret i 2014. 

1. salen indeholder de mange værelser. Her er i alt 3 rummelige børneværelser samt soveværelse m. faste skabe. Dertil et lyst toilet, som er ideel for den store familie.

Tilhørende villaen er der en nydelig garage med gode disponible rum. I dag bruges de disponible rum som teenageafdeling, idet rummet er isoleret, og derved kan bruges hele året.

En indbydende og præsentabel villa, som ejendrøm står klar til at fremvise, når det passer dig!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nygårdsvej 2, 6740 Bramming